sasa

OLOHUONEEN REMONTTI JA SEINÄPANELOINTI

  • January 15, 2024
  • 0

Tervetuloa tutustumaan uusittuun olohuoneeseemme! Remontti alkoi heti muuttoamme seuranneena päivänä, käsittäen alakerran oleskelutilat ja makuuhuoneet. Päivityksen saivat makuuhuone, lastenhuone ja olohuone. Olohuoneen ilmeeseen halusin tuoda klassista ja pehmeää

OLOHUONEEN REMONTTI JA SEINÄPANELOINTI

Tervetuloa tutustumaan uusittuun olohuoneeseemme!

Remontti alkoi heti muuttoamme seuranneena päivänä, käsittäen alakerran oleskelutilat ja makuuhuoneet. Päivityksen saivat makuuhuone, lastenhuone ja olohuone.

Olohuoneen ilmeeseen halusin tuoda klassista ja pehmeää ylellisyyttä, mutta kuitenkin säilyttää vanhan puutalon tunnelman. Seinien yläosan erityinen strukturointi lisää tilaan vintage-vaikutelmaa.

Lopputulokseen olen erittäin tyytyväinen.

Seinäpaneelit ovat nyt suosittuja, ja ne todella kaunistavat tilaa.

Seinien tapetit poistettiin, pinnat hiottiin ja listat irrotettiin.

Seinä pohjamaalattiin ensin. Alaosan maalasin valkoiseksi. Yläosan maalasin Tikkurilan Tunto hieno -maalilla, sävyssä Mediaani, käyttäen telaa ja sientä. Sävyyn lisäsin hieman Mulperia. Mediaani on lämmin harmaa sävy.

Harkitsin myös sävyjä Ajopuu, Savikivi ja Laasti. Ajopuu oli liian beige minun makuuni, vaikka kaunis onkin. Laasti ja Savikivi olisivat olleet liian tummia tähän tilaan.

Valitsemani sävy osoittautui erinomaiseksi valinnaksi ja näyttää seinällä upealta.

Olohuoneen yksi seinä koristeltiin koristepaneeleista tehdylle peilipaneeliseinälle.

Leveämmät koristepaneelit toimivat lattia- ja kattolistoissa. Ne olivat kalliita, mutta niin kauniita, etten voisi kuvitella muuta tähän tilaan.

Seinä jatkuu makuuhuoneeseen, joka on suorassa yhteydessä olohuoneeseen. Tilat erottaa toisistaan tyylikkäät lasipariovet. Koska makuuhuoneeseen näkyy olohuoneesta, halusin yhdistää näkymän jatkamalla samaa seinäpintaa molemmissa tiloissa.

Näin saimme luotua kauniin ja rauhallisen tilan kotiimme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *