Uncategorized

Tactic Games Oy: Parhaat Strategiapelit Markkinoilla

  • July 3, 2024
  • 0

Tactic Games Oy on suomalainen perheyritys, joka on tunnettu laajasta valikoimastaan lautapelejä ja ulkopelejä. Perustettu vuonna 1967 Porissa, yritys työllistää noin 150 henkilöä ja tuottaa suosittuja pelejä kuten

Tactic Games Oy: Parhaat Strategiapelit Markkinoilla

Tactic Games Oy on suomalainen perheyritys, joka on tunnettu laajasta valikoimastaan lautapelejä ja ulkopelejä. Perustettu vuonna 1967 Porissa, yritys työllistää noin 150 henkilöä ja tuottaa suosittuja pelejä kuten Kimble, Alias, ja Mölkky.

Yritys panostaa vastuullisuuteen sekä pelilliseen innovaatioon, tarjoten viihtymistä kaikille ikäryhmille.

Tactic Gamesin kotimaisten ja vastuullisten lautapelien valikoima on vaikuttava. Sivustolta löytyy myös palapelejä ja kirjoja, mikä tekee siitä monipuolisen pelien tarjonnan lähteen. Tuotantolaitos Poriin sijaitsevaan tehtaaseen valmistaa tuotteet, mikä korostaa yrityksen kotimaisuutta ja paikallisia työpaikkoja.

Tactic Gamesilla on selkeä yhteys asiakkaisiin ylläpitämällä aktiivista viestintää. Yhteyden pito on helppoa verkkosivujen kautta, jossa tarjotaan yhteystiedot ja mahdollisuus antaa palautetta. Voit tutustua tuotteisiin ja löytää lisää tietoa yrityksestä heidän virallisella sivustollaan.

Tactic Games Oy Historia ja Yritysprofiili

Tactic Games Oy on suomalainen pelinvalmistaja, joka tunnetaan erityisesti lautapeleistä kuten Kimble ja Alias. Yritys perustettiin Porissa vuonna 1967, ja se toimii edelleen samassa kaupungissa.

haluat lisää klikkaa tästä

Nelostuote Oy -nimellä toimiminen

Tactic Games Oy aloitti toimintansa vuonna 1967 nimellä Nelostuote Oy. Alun perin yritys keskittyi graafiseen tuotantoon ja lelujen valmistukseen. Vuosien varrella he laajensivat toimintaansa ja ottivat käyttöön nykyisen nimensä. Nykyään Tactic Games tunnetaan laajasta pelivalikoimastaan, johon kuuluu lautapelit, ulkopelit ja palapelit.

Nelostuote Oy alkuvaiheet keskittyivät paikalliseen tuotantoon Porissa. Heidän ensimmäinen suuri menestyksensä oli Kimble-peli, joka julkaistiin pian yrityksen perustamisen jälkeen. Tämä peli saavutti nopeasti suosiota ja auttoi yritystä kasvamaan.

Tulevina vuosikymmeninä yritys laajensi tuotevalikoimaansa ja brändiään. Alias ja Mölkky kuuluvat myös heidän tunnetuimpiin tuotteisiinsa. Nykyään Tactic Games on yksi Suomen johtavista pelintekijöistä.

Toimipisteet ja Toiminta-alue

Tactic Games Oy päätoimipiste sijaitsee Porissa. Yritys työllistää noin 150 henkilöä ja heidän moderneissa tuotantolaitoksissaan valmistuvat monet suosituimmat lautapelit. Pori toimii edelleen yrityksen keskuspaikkana, mutta heidän tuotteitaan myydään sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Yrityksen liikevaihto vuonna 2022 oli 22,9 miljoonaa euroa, ja liiketoiminnan voitto oli 1,5 miljoonaa euroa. Vaikka liikevaihto laski 15,8 %, yritys jatkaa vakaata kasvua ja innovointia. Heidän tuotteensa ovat saatavilla laajasti eri markkinoilla.

Tactic Games Oy on sitoutunut vastuulliseen pelinvalmistukseen ja pyrkii käyttämään ympäristöystävällisiä materiaaleja. Tämä sitoutuminen on auttanut heitä säilyttämään vahvan aseman markkinoilla ja jatkamaan laadukkaiden pelien valmistamista.

Tuotteet ja Palvelut

Tactic Games Oy tarjoaa kotimaisia, vastuullisia pelejä ja leluja. Yritys tunnetaan erityisesti lautapeleistä, palapeleistä ja ulkopelistä, kuten Alias, Mölkky ja Kimble.

Kokemukset ja Tuotearviot

Tactic Games Oy tuotteet ovat saaneet paljon positiivista palautetta käyttäjiltään. Pelit, kuten Alias ja Mölkky, ovat suosittuja ajanvietteitä perhe- ja ystäväpiireissä. Alias kehittää sanavarastoa ja Mölkky tarjoaa hauskoja ulkoiluhetkiä.

Tuotearviot korostavat pelien korkeaa laatua ja kestävyyttä. Käyttäjät arvostavat myös tuotteiden vastuullisuutta ja kotimaisuutta. Moni mainitsee, että pelit ovat sopivia kaikenikäisille ja tuovat iloa moniin tilaisuuksiin.

Tuotekuvat ja Markkinointimateriaali

Tactic Games Oy verkkosivuilla on runsaasti tuotekuvia, jotka esittelevät pelien monimuotoisuutta. Kuvissa näkyy selkeästi pelien komponentit, pakkaukset ja käyttötilanteet. Kuvien laatu on korkea, mikä auttaa potentiaalisia asiakkaita tekemään ostopäätöksiä.

Markkinointimateriaali keskittyy pelien viihdyttävyyteen ja vastuullisuuteen. Sivustolta löytyvät esitteet ja mainosmateriaalit auttavat yrityksiä ja yksityisiä henkilöitä löytämään itselleen sopivimmat tuotteet. Katso tarkempia tietoja ja kuvia Tactic Gamesin sivuilta.

Ura ja Työmahdollisuudet

Tactic Games Oy tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia, joka houkuttelee erityisesti teknologia- ja pelialasta kiinnostuneita. Yrityksellä on tarjolla useita työpaikkoja eritasoisille osaajille.

Työpaikkatiedot

Tactic Games Oy on vakavarainen ja vakiintunut yritys, joka on toiminut pelialalla vuodesta 1967. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Porissa, ja se työllistää tällä hetkellä 50–99 henkilöä. Tactic Games Oy liikevaihto oli 22,9 miljoonaa euroa vuonna 2022. Yrityksen taloudellinen vakaus luo hyvät edellytykset pitkäaikaiselle työsuhteelle.

Työpaikkoja on tarjolla eri yksiköissä, esimerkiksi ICT-spesialistin rooli on yksi ilmoitettu työpaikka. ICT-spesialisti-työpaikka tuli hakuun Duunitori-palvelussa elokuussa 2023 ja työnhakuaika päättyi saman kuukauden lopussa.

Hakijat voivat tutustua avoimiin työpaikkoihin yrityksen Laura.fi-sivustolla tai Duunitorin sivustolla. Työpaikkailmoituksista näkee haettavien tehtävien vaatimukset ja käytössä olevat edut.

Tactic Games Oy monipuolinen työympäristö ja hyvä taloudellinen tilanne tekee siitä houkuttelevan työnantajan monille ammattilaisille.

Yrityksen Etsintä ja Verkossa Löytyminen

Tactic Games Oy on tunnettu suomalainen pelintekijä. Yhtiö tarjoaa monipuolisia pelejä ja harrastusvälineitä, ja sitä johtaa Lauri Taneli Nieminen. Seuraavissa osioissa käsitellään, kuinka yritys näkyy verkossa ja miten sitä voi löytää netistä.

Verkkonäkyvyys

Tactic Games Oyä löytyy runsaasti tietoa useilta verkkosivustoilta. Esimerkiksi Finder.fi sisältää yrityksen perustiedot, kuten liikevaihdon ja tilinpäätöksen.

Yrityksen oma verkkosivusto, Tactic Games, tarjoaa tietoa sen tuotteista ja historiasta. Sieltä löytyy esimerkiksi suositut pelit kuten Alias ja Kimble.

Myös Kauppalehti tarjoaa kattavat yritystiedot, mikä auttaa potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita löytämään oleellista tietoa yhtiöstä.

Yrityksen näkyvyyttä parantaa sen aktiivisuus eri verkkosivustoilla ja tietopalveluissa. Näin varmistetaan, että olennaiset tiedot ovat helposti saatavilla sekä suomalaisille että kansainvälisille asiakkaille.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *