matka2

Matkaseuraa

  • January 3, 2024
  • 0

Lähde kun vielä voit Olen kolmekymppinen raitis suomalainen mies. Haluan muuttaa mieluiten pysyvästi johonkin lämpimään maahan yhdessä 20-40v ikäisen lapsettoman naisen kanssa. En ole rikas mutta minulla on

Lähde kun vielä voit

Olen kolmekymppinen raitis suomalainen mies. Haluan muuttaa mieluiten pysyvästi johonkin lämpimään maahan yhdessä 20-40v ikäisen lapsettoman naisen kanssa. En ole rikas mutta minulla on talousasiat kunnossa ja tykkään elää säästeliäästi. Olen luotettava ja rehellinen normaalivartaloinen ja odotan näitä samoja ominaisuuksia myös sinulta. Minulla ei ole mitään rikostaustaa ja muutenkin asiat kunnossa, että en ole sillä tavalla mitään pakoon lähdössä tms. Jaetaan asumiskustannukset ja eletään edullisesti.
Matkan ajankohta ja määränpää on avoin.

Talveksi aurinkoon ja surffille

Olen etabloitumassa etätöihin loppusyksystä aurinkoon ja surffin äärelle. Haluaisin löytää samanhenkistä reissuseuraa ja kämppiksen. Alustavana ajatuksena on helppo ratkaisu, eli Gran Canaria, mutta muitakin ehdotuksia otetaan toki vastaan.

Olisi hienoa jos sinulta löytyisi luontaista mielenkiintoa tai harrastuneisuutta surffaukseen tai urheiluun ylipäänsä.

Alustava ajatus olisi viettää kohteessa ainakin 7 kk ja vuokrata kahden tai kolmen makuuhuoneen kohde Las Palmasista, Las Canteraksen lähistöltä.

Pistä rohkeasti viestiä jos innostuit, niin pohditaan kohtaavatko intressit ja kemiat. 🙂

Pohjois-Italiaan kesällä

Olen menossa heinä-elokuun vaihteessa viikoksi Italiaan. Pisaan lennot, sieltä tarkoitus matkata fiiliksen mukaan ympäriinsä, joko Pisaa tukikohtana pitäen, tai vaeltamalla viikon verran eteenpäin.

Espanja, Kreikka

Hei lähtisikö joku kanssani 37.4.10.8 Kreikkaan tai Espanjaan tyyliin Malagaan, gran canarialle?

Miami

Löytyykö täältä matkaseuraa Miamiin heinäkuun lopusta elokuulle ( kaksi viikkoa ainakin ajattelin olla)

Rantalomalle heinäkuussa

Moikka! Etsin matkaseuraa johonkin Euroopan rantakohteeseen heinäkuulle. Vaihtoehtoja esimerkiksi Kreikan saaret, Espanja, Portugali tai Kroatia. Matka voisi kestää noin viikon ja lähtö olisi 7.-9.7. ja paluu viimeistään 16.7. Matkalla haluaisin rentoutua, nauttia ruuasta ja juomasta ja kierrellä nähtävyyksiä 🙂

Kesällä 2023 reissuun?

Moi,
etsin suunnilleen saman ikäistä seuraa kesälle suuntana Eurooppa sen mukaan mitä yhdessä sovitaan.

Camino Santiago de Compostela

Ensi vuoden kesäkuun alussa, kun kevään opinnot on suoritettu pakkaan rinkan ja lähden toteuttamaan pitkäaikaista haavettani Santiago de Compostelan caminosta. Tarkoituksena on mennä ranskalaista reittiä, joka on noin 800km pitkä. Reitille kannattaa varata aikaa ainakin kuukausi. Jos haluat haastaa itsesi ja lähteä matkakaveriksi niin ota yhteyttä. Itsestäni sen verran että olen 22-vuotias mies Espoosta, joka opiskelee Amk:ssa. Mahdolliselta reissukaverilta toivon sitkeyttä ja reipasta asennetta.

Vilna 21.-23.5 (Rammstein)

Olisiko täällä innokasta Rammstein-fania, joka haluaisi lähteä ennen Hgin konsertteja käymään Vilnan konsertissa, joka on 22.5.2023?

Oma matkakaverini ei pääsekään mukaan, mutta hotelli on jo hoidossa, samoin feuerzone-lippuja olisi kaksi kappaletta.

Lentokoneella pääsee nopeasti (lennot ostamatta), mutta myös autoreissukin voisi tulla kyseeseen, jos varaa matkaan enemmän aikaa. 🙂 Meno olisi su 21.5 ja paluu 23.5. Itsellä ei ole estettä viettää pvän tai pari pidempäänkin joko ennen tai jälkeen konserttipäivää. Vaatii vain majoituksen lisäykstä siinä tapauksessa.

Laita viestiä, jos kiinnostaa. Tapaaminen ja mahdollinen reissusuunnittelu Etelä-Suomessa onnistuu talven/kevään aikana.

Touko-kesäkuussa Kreikkaan tms.

Hei! Kiinnostaisi lähteä alkukesästä rennolle etelänlomalle, sellainen lepoloma kesän alkajaisiksi:) Matkaseuraa en ole vielä löytänyt. Matkalla olisi kiva ainakin käydä yhdessä syömässä ja tehdä muitakin juttuja, mutta voidaan olla myös itsekseen ja ottaa omat hotellihuoneet. Itse olen 44-v., voit olla minkä ikäinen vain:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *