Palvelut

Tekninen suunnittelu ja konsultointi

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tämä pätee erityisesti teknologiaratkaisuissa, joissa huonosti tehty määrttely tai väärät teknologiset ratkaisut voivat johtaa projektien merkittäviin venymisiin sekä paisuttaa budjetteja. Joskus asiakas puolestaan haluaa apua löytääkseen uutta kilpailuetu digitaalisesta liiketoiminnasta.

Haluamme myös varmistaa, että suunniteltu projekti myös tuottaa asiakkaalle todellista lisäarvoa. Tästä syystä, mikäli kyseessä on vähänkään laajempi projekti, toimimme usein siten, että ennen varsinaista projektia tehdään lyhyt konsultatiivinen esiprojekti, jonka hinnasta osa hyvitetään varsinaisen projektin laskutuksessa.

Ohjelmistokehitys

Tuotamme tarvittaessa myös kaikenlaiset ohjelmistoprojektit asiakkaan määritysten ja vaatimusten mukaan erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Miika Petäjäniemi

Teknologiajohtaja

miika.petajaniemi@holda.fi

+358 50 910 9899

Referenssit

AI

Tekoälyä tai AI:ta ei suotta nosteta lukemattomissa teknologialan julkaisuissa yhdeksi tulevaisuuden merkittävimmistä teknologioista. Sovellukset, joihin sen eri muotoja voidaan käyttää ovat lähes loputtomat. Erilaiset kuvan- ja tekstintunnistus sekä aika-arvoihin ja muunlaiseen oppimiseen perustuvat algoritmit ja neuroverkot antavat valtavat mahdollisuudet automaatioon ja oppiviin järjestelmiin.

Tarvitseko toteuttajaa tekoälyratkaisullesi tai pohditko vielä, miten tekoäly ja automaatio sopisi ratkaisuusi? Toteutamme tekoälyratkaisut, konsultaatiot ja tuotteiden kehitykset pienistä demoista aina laajamittaisiin järjestelmiin.

Integraatiot

Kahden tai useamman järjestelmän liittäminen toisiinsa rajapintojen kautta toimimaan yhteen on usein edellytys erilaisten ekosysteemien syntymiselle alustataloudessa. Integraatioiden avulla pystytään luoda kilpailuetua, mutta niiden tekeminen ei usein ole yrityksen ydinliiketoimintaa.

Toteutamme erilaiset integraatioratkaisut ammattitaidolla. Koko omien tuotteidemme infrastruktuuri perustuu “Micro Services” - arkkitehtuurille, jossa erilaiset moduulit ovat integroituna keskenään. Lisäksi olemme toteuttaneet lukuisia integraatioita erilaisiin järjestelmiin, muun muassa Salesforceen, Procountoriin ja Acubiziin.

Yksittäisten integraatioiden lisäksi olemme kiinnostuneita erilaisista kumppanuusmalleista integraatioihin liittyen. Esimerkiksi, että me hoidamme järjestelmänne integroinnin asiakkaiden järjestelmiin sitä mukaan, kun tällaisia tarpeita esiintyy, jolloin te voitte keskittää resurssinne tuotteenne kehittämiseen.

Innovaatiosetelit

Oletko uusi yrittäjä tai jo vakiintunut yritys, joka haluaa lähteä uudistamaan liiketoimintaansa? Miltä kuulostaisi 4000 euron (plus ALV) avustus aiotun liiketoiminnan jatkokehityskelpoisuuden testaamiseksi? Tätä tarkoitusta varten Business Finland jakaa innovaatioseteleitä kansainvälistä kasvupotentiaalia omaaville innovaatioille käytettäväksi ulkoisten asiantuntijapalveluiden ostoon. Seteliin kuuluu 1000€ omarahoitusosuus. Toisin sanoen asiakas maksaa 5000€ projektista 1000€ ja Business Finland loput.

Olemme Holdalla tehneet lukuisia innovaatioseteliprojekteja eri erityksille. Projektit voivat olla esimerkiksi

  • Ohjelmistotuotteen prototyyppi
  • Teknisiä selvityksiä ja demoja
  • Konseptin kehittämistä ja innovointia
  • Demoja AI algroritmeistä
  • AI strategian luominen

Autamme asiakkaitamme innovaatiosetelin hakuprosessissa, jotta maksimoidaan hakemuksen läpimenemisen mahdollisuus. Ota kuitenkin huomioon, että saadaksesi innovaatiosetelin:

  • Yrityksesi tulee olla osakeyhtiö
  • Yrityksesi tulee kuulua ennakonperintärekisteriin
  • Yrityksesi Asiakastiedon Rating Alpha pitää olla A tai parempi
  • Yritykselläsi ei saa olla verovelkaa
  • Yrityksesi ei ole käyttänyt muita Business Finland rahoituksia

Mikäli täytät yllämainitut ehdot ja olet kiinnostunut innovaatiosetelistä, ota yhteyttä, niin räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopiva innovaatioseteli.

Verkkosivut

Verkkosivut ovat yrityksesi digitaalinen julkisivu, joka luo asiakkaillesi ensivaikutelman yrityksestäsi ja sen toiminnasta.

Varmistetaan yhdessä, että tämä ensivaikutelma on yrityksesi ja brändisi mukainen ja toivottaa asiakkaat hyvin tervetulleeksi!

Tuotamme teille modernit toimivat ja upeat verkkosivut tarpeidenne mukaan.

Kumppanuudet ja yhteiset hankkeet

Oletko esimerkiksi toinen ohjelmistotalo, joka kaipaa suureen projektiin lisää tekijöitä?

Haluaisitteko osallistua julkiseen kilpailutukseen, mutta ette ole varmoja riittääkö teillä paukut yksin?

Puuttuuko teiltä jotakin sellaista osaamista, mitä meillä on, toteuttaaksenne jotakin?