Aurinko­sähkö­järjestelmät yrityksille

Sopimusmallimme yrityksille ilman investointia!Kiinnostaako voimala ilman investointia?

Energiatuki parantaa kannattavuutta

Aurinkopaneelit sopivat yrityskohteisiin erinomaisesti. Suurella osasta yrityksiä kulutusprofiili on aurinkoenergian hyödyntämiseen kannalta erinomainen, jolloin kulutus sekä aurinkoenergian tuotanto kohtaavat erittäin hyvin.

Yrityskohteissa sekä liikekiinteistöissä aurinkoenergian kannattavuus on erittäin korkealla tasolla. Takaisinmaksuajat liikkuvat 5-10 vuoden välissä. Hyvää kannattavuuttaa tukee myös Business Finlandin myöntämä 20 prosentin energiatuki. Toimitamme asiakkaillemme aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka tekee tuen hakemisesta vaivatonta. Autamme myös tarvittaessa energiatuen hakemisessa.

Yrityskohteet räätälöidään tarpeen mukaan

Yrityskohteita on monenlaisia ja niin on ratkaisuitakin. Siksi ratkaisumme yrityskohteisiin ja liikekiinteistöihin räätälöidään aina tarpeen mukaan kokonaistarpeeseen. Samalla voidaan kartoittaa esimerkiksi sähkötöiden ja sähköauton latauspisteiden tarve tai tarpeet laajempaan energiatehokkuushankkeeseen.

Voimala ilman alkuinvestointia

Useissa tapauksissa voimala voidaan myös rakentaa ilman alkuinvestointia niin kutsutulla PPA mallilla.

MIKÄ PPA?

PPA (Power Purchase Agreement) on sopimus jossa tilaaja luovuttaa kiinteistönsä aurinkovoimalan alustaksi, ja sitoutuu tietyksi ajanjaksoksi ostamaan voimalan tuottaman sähkön.Sopimus on yleensä 10-15 vuotta pitkä ja se on mahdollista toimittaa täysin ilman, että tilaajan tarvitsee tehdä investointia.

HOLDAn PPA ei ole rahoitus tai velka, sillä kustannus määräytyy tuotetun sähkön mukaan. Huolto- ja ylläpitovastuu säilyy toimittajalla sopimuskauden ajan.