Aurinko­sähkö­järjestelmät omakoti­taloihin

Haluatko tietää montako aurinkopaneelia teidän talonne katolle kannattaisi laittaa?Ota yhteyttä ja varaa ilmainen suunnittelukäynti

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan aina tarpeen mukaan asiantuntijamme toimesta. Asennustyöt sujuvat kannaltasi helposti ja vaivattomasti. Asennamme koko järjestelmän useimmissa tapauksissa vain yhdesä päivässä. Sopiessasi kanssamme kiinteän hinnan, tiedät mitä järjestelmä sisältää ja maksaa. Paikat jäävät siistiin kuntoon ja opastamme, kuinka uusi aurinkosähköjärjestelmä toimii.

Kotitalouksille suunnatut pakettimme ovat yleisimmin 3,0 - 10,0 kwp. Järjestelmä räätälöidään kuintenkin aina kohteen sähkönkulutuksen mukaan niin, että järjestelmän taloudellinen hyöty saadaan maksimoitua. Mitoituksessa on hyvä ottaa myös huomioon esim. tulevaisuudessa hankittava sähköauto tai muut sähkönkulutukseen merkittävästi vaikuttavat tekijät.

Meiltä saat aina tarkat mallinnukset!

Aurinkopaneelijärjestelmä

Aurinko­sähkö­järjestelmä on ekoteko

Tuottamalla itse osan käyttösähköstäsi, olet omavarainen energiantuottaja ja saat samalla taloudellista säästöä. Aurinkoenergian hyödyntäminen edistää myös ympäristäystävällisyyttä.

Aurinkosähkön tuottaminen omassa kodissa paitsi pienentää sähkölaskua, mutta on myös ekoteko ja nostaa rakennuksen arvoa. Oikein mitoitetulla järjestelmällä voidaan kattaa jopa 30-35% vuotuisesta kokonaiskulutuksesta ja saavuttaa lyhyt 4-9 vuoden takaisinmaksuaika.