Aurinkosähköjärjestelmät yrityksille

Ota yritykselläsi harppaus vihreämpään huomiseen.

Erinomainen vihreä sijoitus.

Aurinkopaneelit sopivat yrityskohteisiin erinomaisesti. Suurella osasta yrityksiä kulutusprofiili on aurinkoenergian hyödyntämiseen kannalta erinomainen, jolloin kulutus sekä aurinkoenergian tuotanto kohtaavat erittäin hyvin.

Takaisinmaksuajat liikkuvat 7-10 vuoden välissä ja sijoitetun pääoman tuotto on korkea jopa 10-15%.

Energiatuki parantaa kannattavuutta.

Yrityskohteissa aurinkosähköjärjestelmien kannattavuutta parantaa Business Finlandin myöntämä energiatuki. Toimitamme asiakkaillemme aina tarkat investoinnin kannattavuuslaskelmat joka tekee tuen hakemisesta vaivatonta. Autamme myös tarvittaessa energiatuen hakemisessa

Yrityskohteet räätälöidään tarpeen mukaan.

Yrityskohteita on monenlaisia ja niin on ratkaisuitakin. Siksi ratkaisumme yrityskohteisiin ja liikekiinteistöihin räätälöidään aina tarpeen mukaan kokonaistarpeeseen. Samalla voidaan kartoittaa esimerkiksi sähkötöiden ja sähköauton latauspisteiden tarve, tai tarpeet laajempaan energiatehokkuushankkeeseen.

“Paneelien hankinta toimitilan kattoremontin yhteydessä oli erinomainen veto. Rakennuksessa kuluu uskomattoman paljon sähköä jäähdytykseen kesällä. Silloin kun jäähdytystä tarvitaan eniten, myös paneelit tuottavat parhaiten.”
— Tapio, Eurocoding Oy

Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Anton Jokinen

Energiakonsultti

 anton.jokinen@holda.fi

+358 44 491 9414

Jarno Kautto

Myyntijohtaja

 jarno.kautto@holda.fi

+358 44 491 5107