Aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloille

Aurinkosähkö ja omakotitalot ovat kuin luotuja toisilleen. Sähkölasku pienenee ja asunnon arvo kasvaa.

Aurinkosähkö on kannattava sijoitus.

Aurinkosähköjärjestelmän hankkiminen kannattaa. Se paitsi säästää luontoa, on myös erinomainen sijoitus. Sijoitetun pääoman vuosittainen tuotto kipuaa aurinkosähköjärjestelmissä jopa 10-15% lukemiin.

Mitoitus kohteen mukaan.

Aurinkosähköjärjestelmä mitoitetaan asiantuntijamme toimesta kohteen sähkönkulutuksen mukaan niin, että järjestelmän taloudellinen hyöty saadaan maksimoitua. Kotitalous kohteissa tämä tarkoittaa yleensä 3,0 – 10,0 kWp:n järjestelmää. Mitoituksessa on hyvä ottaa myös huomioon esimerkiksi tulevaisuudessa hankittava sähköauto, lämpöpumppu tai muut sähkönkulutukseen merkittävästi vaikuttavat tekijät.

Avaimet käteen toimitus.

Asennustyöt sujuvat kannaltasi helposti ja vaivattomasti. Asennamme koko järjestelmän useimmissa tapauksissa yhdessä päivässä. Sopiessasi kanssamme kiinteän hinnan, tiedät mitä järjestelmä sisältää ja maksaa. Paikat jäävät siistiin kuntoon ja opastamme, kuinka uusi aurinkosähköjärjestelmä toimii.

Takuulla laadukkaat tuotteet

Käytämme asennuksissa vain laadukkaita komponentteja. Paneelivalikoimassa meillä on useita hyväksi koettuja vaihtoehtoja eri hintaluokissa. Inverttereinä käytämme tapauskohtaisesti joko laadukkaita SMA:n tai Froniuksen tuotteita. Kiinnikkeet ovat kotimaisia Oriman kiinnikkeitä.

“Saimme katollemme todella tyylikkäät ja ammattitaidolla asennetut aurinkopaneelit. Lisäksi käytönopastus oli erinomaista. Paneelit asennettiin katolle nopeasti ja jälki on moitteetonta. Kiitos koko porukalle.”
— Tuula, Kirkkonummi
“Aurinkopanelien asennus toimi hyvin ja ajallaan. Asentajat olivat mukavia ja työnjälki oli moitteetonta. Tuotto on ollut luvatun mukainen. Sähkölaskun pienuus yllätti positiivisesti.”
— Ulla, Espoo

Poimintoja tuotteistamme

Sunlink yksikiteiset aurinkopaneelit

Orima kiinnikkeet

SMA Sunny Tripower Invertterit

AstroSemi CHSM60M

Panasonic-VBHN325

Solitek 310W

SolarEdge Three Phase Inverter

Asiantuntijat tukenasi.

Anton Jokinen

Energiakonsultti

 anton.jokinen@holda.fi

+358 44 491 9414

Jarno Kautto

Myyntijohtaja

 jarno.kautto@holda.fi

+358 44 491 5107