Aurinkosähköjärjestelmät ja muut energiaratkaisut meiltä koteihin ja toimitiloihin

Suomen pohjoinen sijainti asettaa omat haasteensa energiaratkaisuille.

Holda Energy Solutions Oy toimittaa pohjoisen oloihin sopivia energiaratkaisuja, jotta meillä jokaisella olisi puhtaampi ympäristö elää. Huomisen energiaratkaisut yhdistelevät erilaisia energiamuotoja ja ohjelmiston avulla tapahtuvaa optimointia, joiden avulla kokonaisuuksista tulee älykkäitä ja tehokkuus paranee.

Mistä toimintamme koostuu

Aurinkosähkö toimintamme ytimessä

Toimintamme sai alkunsa aurinkosähköstä. Olipa kyseessä sitten omakotitalo, mökki, maatila tai yrityskohde, toimitamme tarpeiseesi mitoitetut aurinkosähköjärjestelmät vahvalla ammattitaidolla.

Sähköt kuntoon

Aurinkosähkön ohessa teemme myös paljon sähkötöitä ja saneerauksia. Etenkin talvisin, koostuu toimintamme suurelta osin sähkötöistä. Meillä on S1-luvat ja aimo annos ammattitaitoa.

Lämpöenergian kausivarastointi

Energialla on monta muotoa. Lämpöenergia muodostaa merkittävän osan rakennusten energiankulutuksesta. Osaamisemme avulla voidaan muun muassa varastoida kesän lämpö käytettäväksi talvella

Upeat Kromatix-aurinkojulkisivut ensimmäisenä Suomessa

Tarvitseeko aurinkopaneelien olla aina tylsän mustia? Meidän mielestämme ei! Siksi solmimme yhteistyökumppanuuden Sveitsiläis-Itävaltalaisen Kromatixin kanssa, joka toimittaa upeita aurinkojulkisivuratkaisuja, joita on saatavana yhdeksässä eri värissä.

Energisoivia uutisia ja artikkeleita.

“Saimme katollemme todella tyylikkäät ja ammattitaidolla asennetut aurinkopaneelit. Lisäksi käytönopastus oli erinomaista. Paneelit asennettiin katolle nopeasti ja jälki on moitteetonta. Kiitos koko porukalle.”
— Tuula, Kirkkonummi

Tahoja joiden kanssa työskentelemme

Loiste

ElTel

Oomi

Arctic Smart Village

Solarigo

Ekoälykylä Masala

Heliostorage

Kromatix

Lumo Energia

Platform of Trust

Modcon Oy